sunparks

Vakantiepark De Haan

Vakantiepark De Haan aan zee ligt op wandelafstand van het strand van het pittoreske De Haan. U verblijft er in comfortabele vakantiehuizen mét privé-tuin. Tal van binnen- en buitenactiviteiten zorgen er voor dat u zich geen ogenblik verveelt.

Boudewijn Seapark

HISTORISCH CENTRUM BRUGGE

Brugge heeft een mooi, oud centrum met gezellige straatjes waar je heerlijk kunt wandelen. Bootje varen, bezoek aan de bierfabriek Brugse Zot, chocolade, …

Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark

Het Boudewijn Seapark is een themapark (dieren- en attractiepark) in Brugge. Het park bestaat naast de attracties onder andere uit een dolfinarium, een dierenpark, een schaatspiste en expohal. Een aanrader voor met kleine kinderen!

Boudewijn Seapark

FIETSKNOOPPUNTEN

Voor de fietsers onder ons! Via de fietsknooppunten ontdekt u de mooie omgeving op uw eigen tempo! Gemakkelijker kan niet.

Boudewijn Seapark

OOSTENDE

Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks. Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum.

Boudewijn Seapark

SEALIFE

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën. Zowel voor klein als groot is dit de moeite om te bezoeken.

Boudewijn Seapark

BLANKENBERGE

Blankenberge ontpopte zich de laatste jaren meer dan ooit tot the place to be met zijn hippe strandbars, leuke shoppingadresjes en gezellige jachthaven. Lekker ontspannen aan de zee!